logo-kart.png

Lørenskog

kart.png
  • City.png

    Sted: Lørenskog

  • CLIENT.png

    Kunde: Selvaag bolig

  • CALENDER.png

    Byggstart: 2016

  • AREA.png

    Areal: 5755m2

  • HOUSE.png

    175 Boenheter

  • construction.png

    Modulbygg


  • park

    PARK

  • playground

    LEKEPLASS

  • student

    STUDENTHYBLER

  • lift

    HEIS

  • parking

    P-KJELLER

Lørenskog

Prosjektet det er en del av Lørenskog Vinterpark som består av en ski-hall, en skole, kontorer, butikker, et hotell og boliger til studenter og ansatte. Uttrykket er knyttet med eksisterende terrengskråningen som påvirker nivå til adkomstene til boliger og kjørevegene til kjeller. Blokkene er inspirert av den naturlige formen og fasadekledning av tre integreres med skogen og landskapet på fjellet i bakgrunnen. Foreslått løsning viser leilighetstyper som alltid har det samme sjaktplassering; det betyr at de kan ligge uavhengig av hverandre for å skape et fritt fasade. Spilerne sikrer kontinuitet ved svalganger, balkonger og terrasser. De kvadratisk utsparingene huler skaper samme mønsteret som vinduene på hovedfasaden. Trappehusene er alltid plassert på hjørner for å tillate lange slette fasader med leiligheter. I tillegg, ved hjørner, finnes plasser med deformasjoner. Her skapes naturlig plass for sosialisering som trappehus eller felles terrasser med god utsikt.

  • rev-0-2016-04-11-lrenskog-pic-1c

    rev-0-2016-04-11-lrenskog-pic-1c