logo-kart.png

Lurahøyden

kart.png
  • City.png

    Sted: sandnes

  • CLIENT.png

    Kunde: NHP Eiendom AS

  • CALENDER.png

    Byggstart: 2016

  • AREA.png

    Areal: 5217m2

  • HOUSE.png

    86 Boenheter

  • construction.png

    modulbygg


  • shop

    kjøpesenter

  • omsorgsboliger

    omsorgsboliger

  • playground

    lekeplass

  • lift

    heis

  • parking

    p-kjeller

Lurahøyden

Prosjektet består av to leilighetsbygg i 5 etasjer. Alle leilighetene er enten toroms eller treroms. Samtlige leiligheter har vestvendte balkonger, da bortsett fra leiligheter mot sørøst som primært har mot sør. Fasadeuttrykk ønskes å holdes enkel og effektiv, dog tilstrebes det å unngå monotonitet i dette stramme formspråket; derav har det blitt valgt tre farger fordelt over to materialer. Disse materialene, fibersement og trekledning, skal kontrastere men samtidig, gjennom samspill, dele bygget inn i volumer for å gi inntrykk av et mindre totalvolum. Svalganger ønskes oppført i enkle geometriske former for å skape sprang i fasader.
  • dsc03554-edited

    dsc03554-edited
  • 2--svalgang

    2--svalgang
  • photo-2-edited-v2

    photo-2-edited-v2
  • 1--balkonger

    1--balkonger
  • 20161107_cam_a_02_textured_preview-1024x576

    20161107_cam_a_02_textured_preview-1024x576
  • 20161110_cam_e_-1024x576

    20161110_cam_e_-1024x576
  • 20161110_cam_g-1024x576

    20161110_cam_g-1024x576